maandag 3 mei 2010

Zoeken traditionele Rooms Katholieken heil bij SGP?

Ik ontving vandaag via een vrind deze brief van Eric Wolthuis van de St Willibrordkerk in Utrecht. Rome zoekt hulp bij de SGP?
Graag wil ik u attenderen op de volgende solidariteitsactie voor de SGP en vraag ik u deze link te verspreiden naar andere traditionele katholieken. http://www.zijmaakthetverschil.nu/

Mijn handtekening staat er al.Als katholieken zijn we deze partij wat verschuldigd. http://www.refdag.nl/artikel/1465069/SGP+Ordeverstoring+kerk+crimineel%0D%0A+.html

Onze hulp zal komen in de naam des Heren. Hier in Nederland lijkt Hij nu in politiek opzicht alleen nog maar te werken via de SGP. Terwijl de SGP het voor haar vroegere tegenspeler opnam ging het bisdom ’s Hertogenbosch, zonder maar enige weerstand te bieden, eerloos op haar knieën voor het COC, de PvdA en andere links-liberale populistische partijen (uiteraard gedoogd door het CDA).

Bij onstentenis aan RK leiders is de Kerk nu voor haar tijdelijke existentie afhankelijk van de bevindelijke reformatorische voormannen. Vergis u niet: nu de politiek al met succes de facto het H. Sacrament heeft opengesteld voor niet- en randkerkelijken zal zij ook pogingen ondernemen het resterende gezag van de Kerk verder te ondergraven door bijvoorbeeld de toelatingseisen voor de gewijde ambten te bepalenen de vrijheid van onderwijs verder in te perken.

God zij dank zijn er nog reformatorische christenen die wel onderscheid kunnen maken tussen: christelijke naastenliefde en collectieve suïcide, tolerantie en chantage. Christenen die wel vertrouwen in de Goddelijke Voorzienigheid en het niet nodig hebben hun intrinsieke lafheid te camoufleren door vage dialogen aan te gaan. Waarvan acte!
Met vriendelijke groet,

Eric Wolthuis

Secretariaat St. Willibrord Apostolaat
E-mail: willibrordapostolaat@tele2.nl

Geen opmerkingen: