vrijdag 20 augustus 2010

boycot de TV beelden van Laura Dekker

Kunnen de Nederlandse media - of anders hun kijkers! nou niet eens goed duidelijk maken dat we niet meedoen met de commercialisering van tieners? En dat de vader van Laura Dekker inkomsten uit de exploitatie van zijn dochter wel op zijn buik kan schrijven? Wat een prutvader. Het meisje is 14 en hoort op school te zitten.

Laura geeft tijdens haar reis alleen interviews aan medewerkers van het bedrijf MasMedia, dat de exclusieve rechten heeft verworven op beelden van Laura en haar reis. Kassa voor Laura en haar vader. Braak.

Directeur Marijke Schaaphok van MasMedia liet vrijdag weten nog geen contract te hebben afgesloten met een partij voor de exclusieve uitzendrechten in Nederland. Houden zo. Wees flink, media, en ga niet weer een kind exploiteren zoals indertijd met dat jochie dat in Libie neerstortte.

1 opmerking:

Unknown zei

Laat dit over het paard getilde wicht in haar "ruime" sop gaarkoken en beteed er geen aandacht aan. In 1 woord "onverantwoordelijk" niet in de laatste plaats van haar ouders. Welk kind van 14 heeft een dergelijk eigen jacht, ze hoort eigenljk nog a.h.w. met poppen te spelen