maandag 30 augustus 2010

Qadhafi maakt zich weer eens belachelijk

De Libische leider Moeammar Qadhafi heeft zichzelf gisteren belachelijk gemaakt met een oproep aan Europa om zich tot de Islam te bekeren. Hij sprak een zaal van 500 jonge Italiaanse dames toe en gaf ze een Koran. Die dames waren door een agentschap 70 tot 80 euro betaald om daar in de zaal te zitten. Ze moesten zich conservatief kleden. Dit meldt dagblad La Stampa vanmorgen. De jongedames hadden van het agentschap dat ze in had gehuurd te horen gekregen dat ze niks betaald zouden krijgen als ze dit verhaal aan de pers zouden vertellen. ‘

4 opmerkingen:

gert zei

Kadaffi voorspelt ook dat de islam dé Europese godsdienst gaat worden en dat het christendom een onbetekende godsdienst is.
Met dank aan alle islamknuffelaars op deze site zou ik zo zeggen!

Unknown zei

He Gert doe niet zo dom. Ten eerste kom ik hier niemand tegen die de Islam knuffelt. Ten tweede zie ik niet in wat de idiotie van Kaddafi te betekenen heeft. De man is gestoord.

gert zei

Nou ja,ik bedoel natuurlijk met dank aan de islamaanhangerknuffelaars op deze site.
Kadaffi gestoord?Hij heeft toch maar mooi drie Italiaanse meiden zover gekregen dat ze "vielen voor mo",voor wat het waard is natuurlijk.
Verder wordt hij met alle egards in Italie ontvangen,want hij houd mooi vele gelukzoekers tegen die naar Europa willen oversteken.
Trouwens als Wilders roept dat er een aantal islamleiders gestoord zijn is de wereld hier te klein.

Unknown zei

Nee hoor, Wilders en allerlei politici kunnen probleemloos zeggen dat leiders van sommige islamitische landen gestoord zijn. Het zijn de domme generalisaties waar veel mensen over vallen.

Ach, als Nederland een enorme financiele transactie met Kaddafi zou kunnen sluiten, mag hij toch ook 500 jongemeiden 75 euro per persoon betalen om een uurtje naar hem te luisteren? En zijn tent opzetten bij de Libische ambassade?

Veel kranten in Libie spreken schande van de Libische 'show'. Maar ach. Zolang we goed doorhebben dat de man van de pot gerukt is... en het is best lachen.