dinsdag 9 augustus 2011

Moeten we het cafetaria wel of niet verbouwen?

Vandaag besprak ik met Howayda - die de pollepel gaat hanteren in de kantine van onze kerk, of en zo ja hoe haar domein moet worden opgeknapt. Gaan we kleine aanpassingen doen, of wordt het een grote beurt? In dat laatste geval moeten muren gesloopt en gebouwd, een echte keuken aangelegd, en meer. Een deel van het dak moet sowieso vernieuwd. Over een paar dagen, als ik met onze accountant Emad S heb gesproken, hakken we de knoop door.



Howayda's man kwam ook mee (op foto in het midden). Hij gaat de kerkbanken opknappen in de komende weken. En de oudere man rechtsvoor op de foto, 'Oompje' Girgis, dat is de deurwachter, de bowaab. Die zal even moeten slikken dat een ander zijn kantine gaat runnen. Maar hij gaat er prima mee om tot nu toe.



Ook heb ik vandaag vergaderd net een stel Soedanese vrijwilligers die morgenochtend om 9 uur beginnen. Dat wordt flink sjouwen en veel schoonmaakwerk morgen. En intussen gaat Howayda op zoek naar koffiezetapparaten en meer. Mooie dag!



Vandaag werkten twee schilders stug door om de muren te repareren en deuren en raamkozijnen in de grondverf te zetten. Mooi op tijd gedaan allemaal!



Geen opmerkingen: